امروز:
یکشنبه, 26 آبان 1404
دسته: مشروح اخبار
دوشنبه, 15 مهر 1404 20:25
   
    ایمیل
کد خبـر : 80

حسن حیدری شهردار عالیشهر:

🔻به گزارش پایگاه خبری عالی شهروند و به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی عالیشهر صبح امروز شهردار عالیشهر میزبان دکتر ابراهیمی مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی، سرمایه‌گذاری و گردشگری استان بوشهر و وحید جمالی معاون سرمایه گذاری با هدف جذب سرمایه‌گذار و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر عالیشهر در محل دفتر شهردار، بودند.

🔻حسن حیدری شهردار عالیشهر، ضمن خوش آمد گویی و تبریک حکم مدیر کلی نصرالله ابراهیمی اعلام داشتند: عالیشهر به نسبت مسافت کم با مرکز استان، فضاهای بکر و طبیعی برای ورود اداره کل میراث فرهنگی در جذب سرمایه‌گذار و توسعه فضاهای گردشگری این شهر زیبا با بافت جمعیتی از همه اقوام ایرانی را بهترین فرصت دانستند.

🔻شهردار عالیشهر در ادامه آمادگی خود، جهت مشارکت در هرگونه طرح، توسعه فضای گردشگری را اعلام داشتند و احیای شهر در حوزه گردشگری در راستای رفاه و اوقات فراغت مردم، با تمام توان و ظرفیت در اولویت کارهای خود دانستند. 

🔻نصرالله ابراهیمی مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی، سرمایه‌گذاری و گردشگری استان بوشهر ضمن تشکر و دعوت شهردار و دغدغه ایشان در حوزه گردشگری را ستودنی دانستند و جهت هرگونه تفاهم نامه در حوزه‌های سرمایه‌گذاری و تسهیل در جذب سرمایه‌گذار تا حوزه گردشگری استقبال کردند.

🔻مدیر کل میراث فرهنگی در ادامه افزودند عالیشهر بهترین ظرفیت‌ها را دارد از بافت جمعیتی تا موقعیت جغرافیایی و افتتاح ایستگاه راه آهن در نزدیکی عالیشهر و همچنین ارزش افزوده‌ای که به این شهر سرازیر می‌شود، می‌توان بخش‌هایی از سرمایه‌گذاران را جهت سرمایه‌گذاری در پارک جنگی با بسته تشویقی از طرف میراث فرهنگی و تخفیف یا معافیت های عوارضی شهرداری عالیشهر معرفی کرد.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share

مجوز

 

تبلیغات

آوای جنوب