امروز:
یکشنبه, 26 آبان 1404
دسته: مشروح اخبار
دوشنبه, 06 آبان 1404 22:09
   
    ایمیل
کد خبـر : 86

حسن حیدری شهردار عالیشهر خبر داد؛

به گزارش عالی شهروند، حسن حیدری شهردار عالیشهر از ضرورت زیباسازی و جذب گردشگر تا آسایش و حضور مردم در فضاهای مطلوب شهری را تکلیفی بر دوش مسولین دانستند و از جانمایی آلاچیق در فضاهای مورد نیاز شهر، بویژه در محوطه پارک جنگلی خبر دادند.

حیدری شهردار عالیشهر مهم‌ترین فاکتور در رفع خستگی و گشت و گذار شهروندان عالیشهری را طراحی تا جانمایی و زیباسازی مبلمان شهری ارزیابی کردند و در ادامه افزودند تبدیل پارک‌ها و بوستان‌ها به ویژه پارک جنگلی، محوطه ویژه گردشگری عالیشهر منطقه هدف زیباسازی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری، شهرداری است.

عبدل حیدرزاده رئیس شورای اسلامی عالیشهر با اشاره به اینکه در شهر زیر ساخت های خوبی ایجاد شده است اکنون فصل رسیدگی به مبلمان و زیباسازی محوطه های تفریحی عمومی است، تأکید داشتند، اوقات فراغت مردم در محلی دلنشین و زیبا، سهم بسزایی در روحیه و شادابی اجتماعی خواهد داشت.

اضافه کردن نظر
نام

اشتراک گذاری : Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share Bookmark and Share

مجوز

 

تبلیغات

آوای جنوب